Om mig

Hej, jag som är Adam Ankarstorm. Jag är 25 år gammal och redan lyckligt gift! Jag och min fru bor för närvarande i kungsängen med våran lill dotter Lois och våran hund, Gunvald.
Jag växte upp i liten förort som heter Bro, det ligger ungefär 4 mil om Stockholm. Jag har två föräldrar, fyra syskon, sju syskon barn. I december 2011 gav jag upp, det var då jag beslutade mig för att vända om ifrån det jag kallade mitt liv. Idag säger jag med glädje och stolthet att jag är en av Jesu-lärjungar.

Exakt efter min ”Omvändelse” så stack jag ifrån Sthlm och sökte in på bibelskola och kom in. Mellan 2012 och 2014 så han jag med att gå fyra terminer på Mariannelunds folkhögskola. Min första termin gick jag Bibel/Äventyr, min andra termin gick jag Bibel/Växa. Min tredje och fjärde termin så tog jag tag i mina gymnasiebetyg och pluggade upp dem på Allmänkurs för att universitet behörighet!
— Drömmen är att jobba med ungdomar och igenom att starta en ungdomsgård!

Vill du hitta mig ute i världen så jobbar jag som ”Barberarare” på ”Kapellets Barberare” som ligger placerad mitt i ett industriområde i Bro.

För att kontakta mig om  att boka in en tid så, så hänvisar jag dig vår hemsida.
Men om dina frågor angår tron, livet eller något annat avseende; så mejla mig gärna på web mailen!

 


Hit Counter provided by laptop reviews